Modelin organiseert personal shoppingsessies: ‘Een keer wat anders dan een kerstpakket’

Crisis of niet, nieuwe kleding hebben we allemaal nodig. Hoe fijn is het dan als je in alle rust en met alle ruimte een nieuw lingeriesetje of nieuwe pyama kan shoppen? Tijdens de personal shoppingsessies bij Modelin-Boutique Lingerie krijg je alle aandacht: leuk om te doen met je vriendinnen en leuk om cadeau te geven.

Eigenaresse Diana van der Meer opende acht weken geleden de deuren van een nieuwe lingeriewinkel aan de Donkerstraat. De ondernemer blijft ondanks de coronamaatregelen positief. ”Stilstaan is geen optie.”

Personal shopping tijdens een VIP-avond

Modelin-Boutique Lingerie is een speciaalzaak met kwaliteitslingerie waar je ook met de feestdagen je hart kunt ophalen. Ben je op zoek naar een mooi lingeriesetje of een mooie pyama? Dan zit je hier goed. De komende tijd kun je er ook personal shoppingsessies reserveren. Tijdens de VIP-avonden, inclusief koffie en thee,  hebben jij en je vriendinnen, zussen of collega’s de winkel helemaal voor jezelf.

”Het is een keer wat anders dan een kerstpakket”, lacht Diana. ”We merken dat mensen willen komen winkelen, maar het ook spannend vinden. Op deze manier kunnen ze veilig shoppen, krijgen ze goed advies en hebben ze ook nog eens een gezellige avond. De nieuwe winkel is ruim opgezet, afstand houden is dus easy-peasy.

Van lingerie tot huispakken

Modelin-Boutique Lingerie heeft een vestiging in Harderwijk en Zeewolde. Je vindt er lingerie voor een klein en groot budget. ”Ik wil elke klant kunnen bedienen en zo is er voor ieder wat wils.”

Naast lingerie van merken als PrimaDonna, Marie Jo, Aubade, Triumph en Sunflair verkoopt Modelin-Boutique Lingerie ook hemdjes, ochtendjassen en nachtkleding voor dames, heren en kinderen. Ook voor huispakken, loungewear en panty’s van Oroblu en Wolfort ben je er aan het goede adres.

‘Persoonlijk advies blijft belangrijk’

Ondanks de roerige tijd wordt de speciaalzaak nog steeds goed gevonden door de Harderwijkers. ”Natuurlijk wordt er nu meer online geshopt. Toch denk ik dat de meeste dames die een nieuwe bh willen kopen, ze deze eerst willen passen. Het is dan prettig als iemand meekijkt.”

Diana: ”Veel vrouwen lopen met een verkeerde bh rond. Zonde want als je een verkeerde maat draagt, valt kleding vaak ook minder mooi. Lingerie moet goed ondersteunen en prettig zitten, maar moet er ook mooi uitzien. Wij helpen vrouwen er op hun best uit te zien. Het is zo’n fijn gevoel als je iemand gelukkig de winkel uit ziet lopen!”


Deel dit bericht!

We hebben nog meer

Deze berichten vind je wellicht ook interessant

Actie

Modelin WinterWonder Brunch show

Op zondag 7 november organiseert Modelin van 12.00 – 14.00 uur de bij Brownies & downies, Donkerstraat 27a in HarderwijkKom je dit feest voor de

vacature modelin
Vacature

Vacature!

Ben jij die pittige en doortastende dame die feeling heeft met luxe lingerie en badmode en klantgericht hierover wil adviseren? Dan zoeken wij jou als