Opening nieuwe winkel in Harderwijk

Beste klant, 

Er is leuk nieuws! 
Modelin–Boutique Lingerie gaat uitbreiden. We beginnen een 2e winkel in Harderwijk!

Toen de lingerie winkel “September” uit Harderwijk aankondigde om te stoppen, zagen wij een kans. Deze winkel is al jaren een begrip in Harderwijk, dus voor ons een mooie uitdaging om haar merken voort te zetten. 

Naast haar merken vullen we de winkel aan met merken die wij al in Zeewolde voeren. Zo gaan wij in Harderwijk ook Prima Donna, Marie Jo, Triumph, de panty’s van Oroblu, de nachtkleding van Ringella & Charlie Choe en de badkleding van Sunflair & Beach Life verkopen.

De winkels kunnen elkaar versterken. We hebben een groter aanbod en we kunnen nu naast Zeewolde ook Harderwijk en omgeving bedienen en adviseren omtrent beha’s en pasvorm. 

De nieuwe winkel wordt 2x zo groot als “September” en zal zich vestigen in de Donkerstraat, naast JD Schoenen, schuin tegenover de dameszaak “Trendies”. Een prachtige plek in een mooi authentiek pandje. 

Op 1 september openen we daar de deuren met een feestje, DJ, hapje en drankje en showen we de nieuwe wintercollectie. Hierover houden we jullie op de hoogte. 

Wij hopen jullie 1 september te zien! 

Onlangs schreef In De Buurt ook een leuk artikel over de nieuwe winkel, lees het hier.

Groeten, 

Team Modelin

Het nieuwe pand van de lingeriezaak zit aan de Donkerstraat 28 in Harderwijk naast JD Schoenmode.
Deel dit bericht!

We hebben nog meer

Deze berichten vind je wellicht ook interessant

Actie

Modelin WinterWonder Brunch show

Op zondag 7 november organiseert Modelin van 12.00 – 14.00 uur de bij Brownies & downies, Donkerstraat 27a in HarderwijkKom je dit feest voor de

vacature modelin
Vacature

Vacature!

Ben jij die pittige en doortastende dame die feeling heeft met luxe lingerie en badmode en klantgericht hierover wil adviseren? Dan zoeken wij jou als