Opening nieuwe winkel in Harderwijk

Beste klant, 

Er is leuk nieuws! 
Modelin–Boutique Lingerie gaat uitbreiden. We beginnen een 2e winkel in Harderwijk!

Toen de lingerie winkel “September” uit Harderwijk aankondigde om te stoppen, zagen wij een kans. Deze winkel is al jaren een begrip in Harderwijk, dus voor ons een mooie uitdaging om haar merken voort te zetten. 

Naast haar merken vullen we de winkel aan met merken die wij al in Zeewolde voeren. Zo gaan wij in Harderwijk ook Prima Donna, Marie Jo, Triumph, de panty’s van Oroblu, de nachtkleding van Ringella & Charlie Choe en de badkleding van Sunflair & Beach Life verkopen.

De winkels kunnen elkaar versterken. We hebben een groter aanbod en we kunnen nu naast Zeewolde ook Harderwijk en omgeving bedienen en adviseren omtrent beha’s en pasvorm. 

De nieuwe winkel wordt 2x zo groot als “September” en zal zich vestigen in de Donkerstraat, naast JD Schoenen, schuin tegenover de dameszaak “Trendies”. Een prachtige plek in een mooi authentiek pandje. 

Op 1 september openen we daar de deuren met een feestje, DJ, hapje en drankje en showen we de nieuwe wintercollectie. Hierover houden we jullie op de hoogte. 

Wij hopen jullie 1 september te zien! 

Onlangs schreef In De Buurt ook een leuk artikel over de nieuwe winkel, lees het hier.

Groeten, 

Team Modelin

Het nieuwe pand van de lingeriezaak zit aan de Donkerstraat 28 in Harderwijk naast JD Schoenmode.
Deel dit bericht!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

We hebben nog meer

Deze berichten vind je wellicht ook interessant

Vacature

Vacature

Voor onze nieuwe winkel in Harderwijk en onze bestaande winkel in Zeewolde zijn we per september op zoek naar een parttime/oproep kracht. Ervaring in de

modelin corona virus
Nieuws

Tijdelijk sluiten winkel – Corona

Beste klant, Door het Corona Virus is het voor ons als lingeriewinkel moeilijk werken. Daarnaast is het advies voor ieders gezondheid nu om even thuis